Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Világklub-találkozó Kisvárdán (2020. szeptember 14.)

Hangulatos Világklub-találkozó Kisvárdán

  A Panoráma Világklub Kisvárdai Társklubjának szervezésében került sorra a hét elején a megyéből elszármazott Várdy-Huszár Ágnes amerikai-magyar írónő Mimi című könyvének bemutatása, amelynek a Várday István Városi Könyvtár adott otthont.

 Az  egybegyűltekre Molnárné Varga Ilona teológus adott áldást, s Dani Attila tárogatóművész zenéje fogadta az összegyűlteket. Az est során  Koleszár Andrásné  házigazda, műsorvezető,a  Kisvárdai Világklub elnöke köszöntötte a rendezvény vendégeit, szervezőit, közreműködőit.

 A Mimi című könyvet, a műben szereplő szabolcsi helyszíneket dr. Tanka László kiadó, a Panoráma Világklub elnöke, Néző István kisvárdai helytörténeti  könyvtáros és Molnár Zoltán balkányi helytörténész mutatta be. Színesítette a programot  Nagy Ferencné versmondása, több filmbejátszás, majd az est végén vendéglátás keretében baráti beszélgetésre került sor. Ezt követően pedig a Világklub tagjait egy közös vacsorán Koleszár Andrásné látta vendégül házának kertjében.

 A délelőtt folyamán a Világklub vezetői ellátogattak a közeli Ilk településre, Balogh Istvánné alpolgármester, (Borika) Világklub-tag meghívására, aki bemutatta a kezdeményezésére nemrég épült Közösségi Házat és parkot.

Szöveg és fotók: Czuh János© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok