Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Mátészalkán a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház Dienes Galériája adott otthont a Világklub-rendezvénynek – (2020. szeptember 12.)

MÁTÉSZALKÁN IS BEMUTATTÁK A MIMI KÖNYVET

 A Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház Dienes Galériája adott otthont Zsoldos Judit igazgató-helyettes házigazdai közreműködésével az elmúlt hét végén a Panoráma Világklub rendezvényének. Ennek keretében bemutatták Várdy-Huszár Ágnes, Pittsburghben élő, magyar származású írónő, irodalomtörténész professzorasszony Mimi című családregényét.

 Mátészalka Város Önkormányzata nevében dr. Juhászné dr. Kicsák Marianna alpolgármester asszony köszöntötte a szép számban megjelent közönséget, majd Dr. Tanka László, a Panoráma Világklub alapító elnöke mutatta be a szervezet tevékenységét, majd mesélt a könyv írójának munkásságáról és a Mimi című műről. Kovácsné Simon Judit örömmel osztotta meg a  jelenlévőkkel a könyvvel kapcsolatos véleményét és élményeit, s a rendezvény végén pedig Székely Lászlóné, a Panoráma Világklub Mátészalkai Társklubjának elnökének gondolatai zárták a programot. Az estet tárogatómuzsikával színesítette: Dani Attila, Pusztadobos polgármestere. A programot követően finom süteményeket kóstolhattak meg a baráti beszélgetés résztvevői.

 Másnap délelőtt egy kirándulás keretében Szatmárcsekén, a kopjafa temetőben Kölcsey Ferenc emlékművét, Nagyaron a Luby Kastélymúzeumot és a Veress Tanyát  kereste fel a Világklub egyik csoportja.

Szöveg és fotók: Czuh János

© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok