Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Megjelent a Panoráma Világklub Kiadó legújabb könyve, Boling Lúcia: A sár lemosódik, az arany marad

Megjelent Boling Lúcia ausztráliai magyar
honfitársunk életrajz regénye

A sár lemosódik, az arany marad

Egy olyan könyvújdonság került a napokban a Panoráma Világklub kiadásában a hazai és a külhoni olvasók elé, amely az Ausztráliában élő magyarok világába kalauzolja el az olvasókat.

Aranyásók vagyunk valamennyien. És egész életünk átvitt értelemben az aranyásás kalandos küzdelme. Végigkísér bennünket a sár lemosásának örökös keserve, s az aranyrögök megtalálásának öröme. Nevezhetjük boldogságkeresésnek is, a lényeg ugyanaz: a szabadságvágy. Mert csak az lehet boldog, aki szabad ember.

Boling Lúcia nagy árat fizetett szabadságvágyáért, biztonsága megteremtéséért. Egy szál ruhában, pár dollárral a zsebben, kisgyermekével, angoltudás nélkül vágott neki a nagyvilágnak. Innen építette fel karrierjét, boldogulását, s lett sikeres üzletasszony, az ausztráliai magyarság fontos személyisége, s az ausztráliai Magyar Élet hetilap munkatársa.

„A sár lemosódik, az arany marad” című könyv lebilincselően izgalmas történetek füzére. Alkotója számára a sors úgy adta, hogy nem kellett semmit kitalálnia, „fikciózni”, hanem „csupán” a rendkívül gazdag életút történeteit irodalmi formába öntenie.  Hogyan fér bele egy emberéletbe ennyi történés, ennyi fordulat, ennyi csalódás, kudarc és siker? Hogyan lehet túlélni a sorozatos nehézségeket, s mi a titka a sorozatos talpra állásoknak? És hogyan lehet megőrizni Ausztráliában magyarságunkat, a gyökereket, a magyar nyelvet, hazánk szeretetét ötven éven át egy idegen, globalizált kultúrában? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Mindazoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik igénylik a szép, nemes, bölcs gondolatokat, szeretik az ironikus hangvételt, az őszinte beszédet, s az izgalmas történeteket. És ahogyan a Szerző írja utószavában: „tán másokban is megpendülnek a fél-felejtett húrok.”

A/5-ös formátum, 288 oldal, színes kemény borító

Ára: 3990 Ft© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok