Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Előadás, film, vers, zene Nyírbátor Kulturális Központjában – Világklub-rendezvény (2020. szeptember 13.)

Előadás, film, vers, zene Nyírbátor Kulturális Központjában

A Mimi Nyírbátorban

 Nyírbátor Kulturális Központja adott otthont a hét végén a Panoráma Világklub és a Bátori Nőegylet közös rendezvényének, ahol az egybegyűltekre Molnárné Varga Ilona teológus adott áldást, s Dani Attila tárogatóművész zenéje fogadta a szép számban összegyűlteket. Ezután Nagyné Varga Mária házigazda, a Nyírbátori Világklub elnöke köszöntötte a rendezvény vendégeit, szervezőit, közreműködőit.

 A jelenlévőket Nyírbátor város alpolgármestere, Horváthné Karsai Hédi és az Amerikai Egyesült Államokból érkező Kóródi Mária is üdvözölte, majd a Wass Pódium tagjai adták elő Wass Albert Üzenet haza című versét.

 Várdy-Huszár Ágnes Mimi című művét a kiadó, s a Panoráma Világklub elnöke dr. Tanka László és Molnár Zoltán helytörténész mutatták be, valamint többen elmondták véleményüket az olvasók köréből. Az estét nagyszerűen színesítette Víg Béla gitárjátéka, a filmbejátszások, majd a hangulatos este vendéglátással ért véget, a Világklub tagjai pedig Nagyné Varga Mária házának kertjében bográcsozással zárták a napot.

Szöveg és fotók: Czuh János

© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok