Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Képes tudósítás a Panoráma Világklub évzáró rendezvényéről - 2019. december 7.

Remek hangulatú Világklub évzáró est Budapesten

Ismertették a 2020-as Magyar Világtalálkozó programját

 Mintegy másfélszáz Világklub-vezető és a tagság képviselői jöttek el a hétvégén Budapestre, a Panoráma Világklub évzáró rendezvényére: Erdélyből, Délvidékről, Kárpátaljáról, Felvidékről, de például  Argentínából, Brazíliából, Svédországból is jöttek vendégek. Sőt, Szabolcs-Szatmár- Bereg, Hajdú-Bihar, Somogy, a Tápió-vidékről és Borsod megyéből csoportosan is érkeztek  vendégek,- közöttük több település polgármestere, önkormányzati képviselője-  hogy egy remek hangulatú, baráti szórakoztató est keretében  értékeljék az ide évet, s áldott karácsonyt és boldog új esztendőt kívánjanak egymásnak.

  Nagyváradi-Kis Anna és Joó Géza műsorvezetők bevezetője után dr. Tanka László, a Panoráma Világklub alapító elnöke üdvözölte a jelenlévőket, s megköszönte mindenkinek azt az önzetlen és fáradhatatlan munkát, amellyel a 2019-es év során hozzájárultak az immár 16 éve működő baráti, civilszervezet tevékenységéhez. Továbbá ismertette a jövő évi, immár a X. Magyar Világtalálkozó 18 napos programját (2020. május 9-26.), s annak kiemelt eseményét az elszakított nemzetrészeket felkereső Trianon Emléktúra programját.

     Az est során – amelynek a Középiskolai Kollégium Étterme adott otthont- a kulturális szórakoztató műsor keretében felléptek a CrossArt férfi énekegyüttes tagjai, Sárközi Béla és népi zenekara, Ernszt Katalin, Gyöngyösi Szabó Katalin, Nógrádi Tóth István, Tanka László, Szekeres Viktória, Szegedi Csaba, Tolnai Mari, Farkas Annamária és Kovács Krisztina.

   A finom vacsora – amelyet a Hungast kiváló konyhája készített-  (húsleves csigatésztával, sajttal-sonkával töltött csirkemell filé,hasáb burgonyával, párolt rizzsel,uborka salátával,s kókuszos sütemény) mellett ki-ki elhozta és megkóstoltatta a közönséggel  házi süteményeit, italait, gyümölcseit. A tombola főnyereményét – Szentpétery Ildikó festőművész Csendélet című alkotását Nyárády Pálné, a Panoráma Világklub tagja nyerte. A mintegy hat órás program DJ Joó Géza retro-diszkójával, tánccal, remek hangulatban éjfél felé ért véget.

Szöveg és fotók: Czuh János© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok