Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Gyömrőn a 231. társklub indult útjára

Gyömrőn a 231. társklub indult útjára

Délvidékről, Felvidékről, Mauritániából is érkeztek vendégek

Zene, tánc, dalok, versek, filmek, köszöntők, kóstolók színesítették Gyömrő elegáns Művészeti Központjában megtartott Panoráma Világklub helyi alakuló rendezvényét, amelyre Délvidékről, Felvidékről, Mauritániából és az ország számos településéről érkeztek vendégek.

A város képviseletében Garamszegi Sándor alpolgármester, a Panoráma Világklub részéről dr. Tanka László alapító elnök üdvözölte az egybegyűlteket, s adta át Aranyi János elnök és Kojerné Dobi Éva alelnök részére a vezetői megbízásokat. Ezzel megalakult a Panoráma Világklub Gyömrő térségi Társklubja – 231-ikként a társklubok sorában.

Ezt követően a jelenlévő Világklub-vezetők mutatkoztak be a közönségnek, majd kulturális program következett. A többi között nagysikerű előadást tartott a Délvidékről érkezett Gunarasi Rozmaring Asszonykórus, a Bényei Pántlika Néptánccsoport, Nógrádi Tóth István magyarnóta és Jászkai Milla népdalénekes. A jó hangulatról két kiváló műsorvezető: Nagyváradi-Kis Anna és Joó Géza gondoskodott. A rendezvényt követően Aranyi János elnök fogadást adott a jelenlévőknek.

Czuh János felvételei© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok